Skip to main content

Balada Teroris

Si Emod ditéwak ku pulisi gara-gara disangka téroris, tuluy diasupkeun ka penjara.

Hiji waktu si Emod narima surat ti bapana: "Mod, bapa teh geus kolot, ayeuna téréh usum melak jagong deuih, manéh kalakah cicing di penjara, euweuh manéh mah moal aya nu mantuan bapa macul di kebon atuh ...."

Si Emod ngabales surat: "Pa, kebon ulah waka dipaculan atawa dipelakan jagong. Soalna uing ngaruang sanjata jeung pélorna di kebon éta Pa ...."

Singhoréng, surat balesan ti si Emod ku petugas penjara disénsor, atuh langsung dibéjakeun ka tim Dénsus 88.

Isukna, datang sapeleton Dénsus 88 ka imah bapana si Emod, teu loba omong deui langsung kabéh kebon dipaculan nepikeun sapoé jeput.

Sorena sanggeus tim Dénsus 88 baralik, bapa si Emod ngirim surat: "Mod, tadi aya tim Dénsus 88 cenah mah néangan bedil manéh nu di kebon, tapi teu kapanggih, bapa ayeuna kudu kumaha?"

Si omod ngabales suratna: "Pan Dénsus 88 geus mangmaculkeun kebon Bapa, sok ayeuna mah pelakkeun jagongna ...."

Petugas rutan nu nyénsor deui suratna langsung ngagoak, "Gélooo siah aing katipu ku si Emod, boro-boro naék pangkat ...!!!!" 👻

Comments

Popular posts from this blog

Gara-Gara Hartati Tak Paham Bahasa Turki

Hartati adalah seorang gadis desa yang cantik dan seksi ...
Dia dinikahi orang Turki dan diboyong ke negaranya.

Masalah muncul karena Hartati tidak paham bahasa Turki.

Suatu saat Hartati pergi ke pasar untuk beli daging kaki sapi.

Karena tidak bisa bahasa Turki, Hartati angkat rok dan menunjukan kakinya. Untunglah pedagangnya mengerti, dan Hartati dapat kaki sapi hari itu. 😉

Esoknya Hartati datang lagi untuk beli paha ayam.

Tanpa buang waktu Hartati mengangkat rok dan menunjukkan pahanya.
Pedagang ayam juga mengerti dan Hartati pun pulang dengan paha ayam. 😬

Esoknya lagi, Hartati ingin beli pisang ... cari yang panjang dan besar, lalu diajaklah suaminya ke pasar ...

Dan tahukah apa yang terjadi ...???

😱😱😱
.
.















Enggak usah mikir yg aneh-aneh!! ...

Suaminya kan pinter bahasa Turki. 😜

"selamat pagi all teman"

Kado Kutang Si Mbah

Mbah lanang Bejo pengen ngrayakke ulang tahun mbah wedok. Budal numpak andong niate tuku kado, karo mikir "Enake tak tukokno opo yo?"

Persis neng sebelahe, ono bocah wedok sing lagi moco iklan kutang. "Nahh ... ikiii ... wis yen ngono tak tukokno kutang wae ah," pikire mbah Jo.

Tekan pasar, mbah Jo mlebu toko khusus jeroane wong wedok; kutang, cawet do gemlantungan warno-warni.

Pelayan toko takon: "Golek nopo Mbah?"

Si Mbah: "Golek kutang Nduk, dinggo ultah bojoku."

Pelayan (karo mesam-mesem): "Ngangge ukuran pinten Mbah, garwonipun?"

Si mbah: "Nah kui Nduk masalahe, aku mung tau-ne nyekel-nyekel wae, yen ukurane ra weruh."

Pelayan (karo ngempet ngguyu)  ora kurang akal: "Coba dieling-eling nggih Mbah, nopo sak jeruk bali?"

Si mbah: "Huwiiikk?! Gedhee men to nduk ... ora nganti semono."

Pelayan: "Sak apel malang Mbah?"

Si mbah: " Naa ... kurang cilik sithik."

Pelayan: "Sak endog bebek Mbah?&q…